0 продукт(а) - 0.00лв.

Вход   Регистрация

ТАЙМ – МС

ИЗЧЕРПАН Озонатор на въздух и вода GL- 3186

200.00лв. 140.00лв.


Количество:

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ЧЕ МОЖЕ ДА :

 

ЗАБРАВИТЕ НЕПРИЯТНИТЕ

МИРИЗМИ НА МУХЪЛ,

ДИМ ОТ ЦИГАРИ И ПЪРЖЕНО.

ДЕЦАТА ВИ

РЕДОВНО ДА ДИШАТ СВЕЖ И

ПРЕЧИСТЕН ОТ МИКРОБИ ВЪЗДУХ,

 

А ХРАНАТА В ДОМА ВИ ДА Е

ПО- ЧИСТА И ПО -ТРАЙНА.

 

ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ПРЕЧИСТЕНА ОТ МИКРОБИ И

ХЛОР ВОДА ВИНАГИ КОГАТО ПОЖЕЛАЕТЕ.

 

ЕТО КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ

 

ОЗОНАТОРИ ЗА ВЪЗДХ И ВОДА.

- ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО НА ДОБРА ЦЕНА.

- КОМПАКТНИ, СТИЛНИ, КАЧЕСТВЕНИ

- ЗА ДОМА, ОФИСА ИЛИ ЦЕХА

 

 

 

Знаете ли че: Озонът е мощен анти-оксидант,

който се използва в медицината, козметиката,

при неутрализиране на радиационни лъчения

и в селското стопанство.

 

 

 

ОЗОНАТОР МОДЕЛ GL- 3186

Производител: SHENZHEN GUANGLEI ELECTRONIC CO., LTD   от  04/2005

Вносител: МАЙК ЕООД, София ул. "Патриарх Евтимий" 13, 0878 20 9593,www.timenrg.com

Параметри: 200-240V, консумация 20W, произведен озон 200мг./час

произведени отицателни йони 15 000 000/час, Време: 10 до 60 мин

 

Учените са установили , че озонът е мощен антиоксидант , който може да пречиства въздуха и водата , да дезинфекцира , да отстранява множество неприятни миризми и по този начин да осигурява на човека по-чист и по-здравословен начин на живот .

Озонът се използва и в медицината , в козметиката , при неутрализиране на радиационни излъчвания , в селското стопанство . Кислородната терапия става все по-популярна и приложима !

Влияние на озонаторите „

- Осигуряват максимално пречистване на вода и храна , за да избегнем приемането на токсични в-ва , водещи до тежки заболявания

- Пречистват въздуха, обезпаразитява го и премахва лошите миризми от цигари, влага-мухъл и др.

- Дезинфекциват и освежават въздушната среда

- Озонът убива бактериите , които се пренасят от животни

- След пречистване с озон , храната е готова за консумация и се съхранява по-дълго

- Дълбоко почистват и обезпаразитяват месо , риба , плодове и зеленчуци

- Помагат ефективно в борбата с кожните заболявания

- Стирилизира прибори за хранене

- Помага при пране , избелване и премахване на петна и неприятни миризми

- Влияят за по-бързо лечение и заздравяване на рани

- Увеличават съдържанието на кислород във въздуха

- Прави вода за пиене и миене, която дезинфекцира и лекува (за лечение на зъби, венци, стомашно-чревни болести и всякакви рани, за дълбоко почистване, омекотяване и предпазване от стареене на кожата), като пречиства от метални примеси, хлор и вредни бактерии

.Пречистване на въздуха
.Във всекидневни помещения – у дома, в офиса, в цеха. Отстранява специфични неприятни миризми: цигарен дим, прах във въздуха, мухъл (предотвратява образуването му). Дезифенкцира и освежава въздушната среда. Увеличава съдържанието на кислород във въздуха.
.В новообзаведени и ремонтирани стаи. Неутрализира вредните газове, които се излъчват от новите мебели и прясно боядисаните стени. Премахва толуола, чийто период на разграждане е 3 години.
.В детската стая. Осигурява свеж и пречистен от микроби въздух. Почиства детските играчки чрез дезинфекция на местата за тяхното съхранение.
.В кухнята. Ефективно премахва всички неприятни миризми при готвене и особено при пържене на риба.
.В хладилника, фризера, килера, шкафчето за обувки, гардероба. След почистване хладилника и фризера се обработват с апарата, за да се отстранят остатъчните миризми. В гардероба и килера озонът премахва старите миризми, предпазва от поява на мухъл и молци. При дезинфекция на обувки, а също така и на изпрани чорапи, озонът не само премахва неприятната миризма, но предпазва от размножаване на бактерии.
.В тоалетната. Осигурявя свеж и дезинфекциран въздух. Предпазва от плесен и мухъл.

.При домашни любимци. Озонът убива бактериите, които могат да се пренасят от животните и премахва нежеланите миризми.
За дезинфекция на студени и солени ястия (колбаси, солена риба и др.). След пречистването с озон, храната е готова за консумиране и се съхранява по-дълго.

.Пречистване на водата
.За питейна вода. Озонът убива бактериите, отстранява остатъчните йони на хлора и окисите на тежките метали, разлага вредните органични и неорганични вещества. Пречистената вода е приятна за пиене, тъй като запазва полезните минерали и натуралния си вкус.
.За лична хигиена. Дезинфекцира кожата, отстранява мъртвите клетки и осигурява бърза микроциркулация. Прави кожата по-нежна и гладка, отстранява умората. Измиването на зъбите дезинфекцира устната кухина, отстранява неприятните миризми и предпазва от поява на рани в устата.
. За лечение на рани. Спомага за дезинфекция и бързо заздравяване.
. За превантивно лечение на кожни заболявания. Помага ефективно в борбата с гъбични образувания по всички части на тялото. С помощта на този апарат е преодоляна и една от най-упоритите бактерии -„бери-бери”.
. За лечение на венерически болести.
. За дезинфекция на пресни плодове и зеленчуци. Озонът не само убива бактериите на повърхността, но и разгражда вредните органични и неорганични вещества вътре в тях. Обработените плодове и зеленчуци стават не само по-вкусни и по-полезни, но и срокът на съхранението им си увеличава 10 пъти.
. За дезинфекция на месо и морски продукти. Измиването на месото, рибата, раците и други морски продукти унищожава бактериите, съхранява нивото на протеините и връща натуралния им вкус и качества.
. За дезинфекция на кухненски прибори.
. За поливане на цветята. Води до по-голям растеж, по-обилен цъфтеж и по-дълъг живот.
. За домашни рибки. Удължава живота на рибките.
. За пране, избелване и премахване на петна и неприятни миризми.
. За обработка на алкохолни напитки (концентрати). Озонирането на алкохолни напитки ги прави по-меки и ненатрапчиви. При това се запазват градуса, натуралния цвят и вкуса.

 

 

 

Пречистване на въздуха

 

Приложение

Предназначение, метод на пречистване

Времетраене

Във всекидневната, спалнята, кабинета, училищната стая и други помещения

Отстранява специфични неприятни миризми: цигарен дим, прах във въздуха, миризма на мухъл (предотвратява образуването му); убива микроорганизмите във въздуха; дезинфекцира и освежава въздушната среда. Увеличава съдържанието на кислород във въздуха.

10 мин.

В новообзаведени и ремонтирани стаи

Разлага вредните газове, които се излъчват от новите мебели и прясно боядисаните стени; премахва толуола, чийто период на разграждане е 3 години.

10 мин.

В детската стая

Осигурява на децата свеж и пречистен от микроби въздух; почиства детските играчки чрез дезинфекция на местата за тяхното съхранение.

10 мин.

В кухнята

Ефективно премахва всички неприятни миризми при готвене и особено при пържене на риба. Намалява изпаренията, с което предпазва от образуване на плесен и мухъл. След готвене отстранява и остатъчните миризми. Предпазва продуктите от лош дъх или поява на насекоми като предварително се дезинфекцират съдовете за тяхното съхранение.

5-10 мин.

В хладилника, фризера, килера, шкафчето за обувки, гардероба

След почистване хладилникът и фризерът се обработват с апарата, за да се отстранят остатъчните миризми. В гардероба и килера озонът премахва старите миризми, предпазва от поява на мухъл и молци. Честото използване на озона за дезинфекция на всички видове обувки, а също така и на изпрани чорапи, не само премахва неприятната миризма, но предпазва от размножаване на бактерии. Желателно е да се дезинфекцират и местата за съхранение.

10 мин.

В тоалетната

Използва се за отстраняване на всички неприятни остатъчни миризми в помещението. Осигурява свеж и дезинфекциран въздух. Предпазва от образуване на плесен и мухъл.

10 мин.

При наличие на домашни любимци в жилищните помещения

Озонът убива бактериите, които могат да се пренасят от животните (кучета, котки и др.) и премахва нежеланите миризми.

10 мин.

Дезинфекция на студени и солени ястия (колбаси, солена риба и др.)

Продуктите се поставят в затворен съд с отвор на капака. След пречистването с озон, храната е готова за консумиране и се съхранява по-дълго.

5-10 мин.

 

 

Белият нактайник(топка) е за озониране на чиста вода.

Черният накрайник(топка) е за озониране на зеленчуци, плодове, месо, риба и др.

Поставяте трабичката в озонатора и поставяте накрайника от другата страна. След това накрайника се слага в съд с вода и започвате да озонирате.

 

Пречистване на вода

 

Приложение

Предназначение, метод на пречистване

Времетраене

Пречистване на питейна вода

Озонът убива бактериите, отстранява остатъчните йони на хлора и окисите на тежките метали, разлага вредните органични и неорганични вещества. Отстранява лошите миризми. Увеличава съдържанието на кислород във водата. Пречистената вода е приятна за пиене, тъй като запазва полезните минерали и натуралния си вкус.

10-15 мин.

Лична хигиена

Измиването с обработената с озон вода на цялото тяло или на отделни участъци (лице, шия, ръце, крака) дезинфекцира кожата, отстранява мъртвите клетки и осигурява бърза микроциркулация. Прави я по-нежна и гладка, отстранява умората. Измиването на зъбите с озонирана вода дезинфекцира устната кухина, отстранява неприятните миризми и предпазва от поява на рани в устата.

10-20 мин.

Лечение на рани

Почистването на рани с озонирана вода спомага за тяхната дезинфекция и бързо заздравяване.

10-15 мин.

Превантивно лечение на кожни заболявания

Помага ефективно в борбата с всякакъв вид гъбични образувания по всички части на тялото. С помощта на този апарат е преодоляна една от най-упоритите бактерии „бери-бери”.

10-15 мин.

Лечение на венерически болести

Активното използване на дезинфекцираната с озон вода при венерически и гинекологични заболявания оказва много добър ефект в процеса на тяхното лечение.

10-15 мин.

Дезинфекция на пресни плодове и зеленчуци

Озонът не само убива бактериите по повърхността, но и разгражда вредните органични и неорганични вещества вътре в тях. Този начин на обработка прави плодовете и зеленчуците не само по-вкусни и по-полезни, но и увеличава над 10 пъти срока на съхранението им.

10-20 мин.

Дезинфекция на месо, риба, раци и други морски продукти

Измиването на месото, рибата, раците и други морски продуккти унищожава бактериите, съхранява нивото на протеините и връща натуралния им вкус и качества.

5-10 мин.

Варене на ориз

Измиването на ориза с озонирана вода отстранява лошата миризма. След сваряването той става по-вкусен и ароматен и не се слепва.

10 мин.

Дезинфекция на кухненски прибори

Измитите кухненски прибори, съдове и бебешки бутилки се обработват с озон с цел дезинфекция и предпазване от болести

10 мин.

Грижа за цветята

Поливането на цветята с озонирана вода води до по-голям растеж, по-обилен цъфтеж и по-дълъг живот.

5 мин.

 

 

 

Домашни любимци

 

 

Озонирането на водата в аквариума с рибки убива бактериите, йоните на тежките метали, вредните органични вещества и др. Увеличеното съдържание на кислород във водата подобрява метаболизма на рибките, удължава техния живот. Дозата на озон трябва да бъде съобразена с вида на рибките поради различната адаптивност на различните видове.

 

 

 

5-10 мин. в зависимост от количеството

Пране, избелване и премахване на неприятни миризми

Наситената с озон вода може да премахне петната по дрехите, да ги избели и да отстрани неприятните миризми по тях, да спести повече от 60% прах за пране. При изплакване с озонирана вода не остават никакви следи от перилни препарати. Това спомага за избягването на алергии.

10-20 мин.

Обработка на алкохолни напитки (концентрати)

Озонирането на напитки с високо алкохолно съдържание ги прави по-меки и не натрапчиви. При това се запазва концентрацията на спирт, натуралният цвят и вкус.

5-10 мин.

Спесификация
Код на продукт: 2-1-2
Наличност: Изчерпан
Оценете
              
Важно: HTML не се превежда!


Етикети: йонизатор, озонаторЗа нас

Движена и въодушевявана от перспективни идеи, фирма ТАЙМ ООД предлага на клиентите си вече повече от четири години иновативни продукти и решения. Фирмата е основен вносител на енергоспестяващи устройства.

Контакт
  •   0878209593
  •   0878209597
  •   info@timenrg.com
  •   ул. Ивайло 18 Партер София България 1606