0 продукт(а) - 0.00лв.

Вход   Регистрация

ТАЙМ – МС

Доставка на продуктите

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка (или до поискване от офис) в съответствие с посочените тарифи за доставка и настоящите Общи условия.

Срок на доставка

Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 2-3 работни дни.

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. В тази връзка е възможно известно забавяне. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Поръчки, направени след 14.00 ч се обработват на следващия работен ден. Всички поръчки, направени в неделя се обрботват в понеделник. Доставката се извършва след потвърждаване на поръчката от наш консултант по е-мейл или телефoн.За нас

Движена и въодушевявана от перспективни идеи, фирма ТАЙМ ООД предлага на клиентите си вече повече от четири години иновативни продукти и решения. Фирмата е основен вносител на енергоспестяващи устройства.

Контакт
  •   0878209593
  •   0878209597
  •   info@timenrg.com
  •   ул. Ивайло 18 Партер София България 1606