0 продукт(а) - 0.00лв.

Вход   Регистрация

ТАЙМ – МС

Антирадиационен стикер за мобилни телефони

35.00лв.


Количество:

Осъзнавате ли, че когато говорите по мобилния си телефон или използвате лаптоп, се излагате на вредни електромагнитни емисии?

Изследванията показват, че продължителното и повторяемо излагане на тези агресивни електромагнитни емисии причинява сериозни поражения на централната нервна система, като главоболие, замайване, безсъние, стрес, депресия и т.н.

Този  стикер може да се постави към мобилен телефон и да поема вредните емисии, произведени по време на изпращане или  получаване на сигнал.

За да осигурите максимална защита от електромагнитните емисии, залепете стикера по възможност близо до антената, на задната част на телефона или върху батерията.

Антирадиационният защитен стикер е:

• подходящ за всички видове мобилни телефони;

• подходящ и за други електроуреди като микровълнови печки, телевизори, компютри, скенери, принтери, конзоли за игри и т.н.;

• редуцира вредните електромагнитни емисии.

Дейстивето на всички електроуреди, емитиращи вредни електромагнитни емисии, като мобилни телефони, домашни телефони, микровълнови печки, телевизори, компютри, скенери, принтери, конзоли за игри и други, може трайно да се елимнира с лепенката"  Smart living ", тъй като стикера абсорбира до 99% от вредните излъчвания.Произведен в Япония.

 

 

Подобряващ Живота на Батерията

 

                               Намалява електромагнитните лъчения до 96,43%.

 

Увеличава времето за разговори.

 

        Бързо възстановява старата батерия.

 

        Удължава живота на новата батерия.

 

 

 

Спесификация
Код на продукт: 2-1-5
Наличност: На склад
Оценете
              
Важно: HTML не се превежда!
За нас

Движена и въодушевявана от перспективни идеи, фирма ТАЙМ ООД предлага на клиентите си вече повече от четири години иновативни продукти и решения. Фирмата е основен вносител на енергоспестяващи устройства.

Контакт
  •   0878209593
  •   0878209597
  •   info@timenrg.com
  •   ул. Ивайло 18 Партер София България 1606